روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند دیپلماسی استانی، پیوند سیاست خارجی با زندگی مردم قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: خسارات تعطیلی مدارس به روند آموزشی| با افزایش مصرف گاز در کشور مواجهیم

  • کد خبر: ۱۴۱۱۳۲
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲
رئیس‌جمهور: خسارات تعطیلی مدارس به روند آموزشی| با افزایش مصرف گاز در کشور مواجهیم
رئیس‌جمهور گفت: تعطیلی مدارس به‌خصوص با توجه به دوره طولانی تعطیلی ناشی از شیوع کرونا خسارات قابل توجهی به روند آموزشی وارد می‌کند و ضروری است شیوه‌هایی در کاهش مؤثر آلودگی هوا دنبال شود که در عین حال باعث آسیب به روند آموزش مدارس نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به فرارسیدن شب یلدا، این مناسبت دیرین را جلوه‌ای از همگرایی ملی و توجه به خانواده توصیف و تصریح کرد: شب یلدا بهانه‌ای برای یادآوری اهمیت خانواده و نمایشی از جلوه‌های نشاط اجتماعی است و امیدوارم امسال همه مردم ایران شب یلدای پرخاطره و به یادماندنی داشته باشند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه شب یلدا در میراث کهن ایرانی بر محور توجه به خانواده و به ویژه بزرگان مثل مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها و درآمیختگی و انس جمعی با قرآن و اشعار حافظ شکل یافته است، اظهار داشت: در روزگاری که مفهوم خانواده بیش از هر زمان دیگری در حال تهدید شدن و آسیب دیدن است، گرد آمدن خانواده‌ها در کنار بزرگان فامیل جلوه بسیار زیبا و موثری از تقویت نشاط اجتماعی و پیوند‌های خانوادگی است.

رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ثبت جهانی یلدا به عنوان میراث فرهنگی ناملموس بر ضرورت توجه بیشتر همه دستگاه‌ها به تقویت و ثبت دستاورد‌های فرهنگی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور در ادامه سخنانش به موضوع تعطیلی مدارس به دلیل آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: تعطیلی مدارس به خصوص با توجه به دوره طولانی تعطیلی ناشی از شیوع کرونا خسارات قابل توجهی به روند آموزشی وارد می‌کند و ضروری است شیوه‌هایی در کاهش مؤثر آلودگی هوا دنبال شود که در عین حال باعث آسیب به روند آموزش مدارس نشود.

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در شرایطی که هنوز فصل سرما به طور کامل فرا نرسیده، اما مصرف گاز افزایش قابل توجهی داشته است، خاطرنشان کرد: تبلیغ مستمر و بهره‌گیری از شیوه‌های تبلیغی موثر می‌تواند نتیجه قابل قبولی در بهینه‌سازی مصرف گاز داشته باشد و ضروری است که با همکاری وزارت نفت و سازمان صدا و سیما در جهت تشویق همه به کاهش مصرف برنامه‌سازی شود.

رئیس‌جمهور در بخش پایانی سخنانش به آغاز اجرای آزمایشی ارائه کالابرگ الکترونیک از استان هرمزگان اشاره کرد و اظهار داشت: زیرساخت‌های لازم برای اجرای طرح توزیع کالابرگ الکترونیک در زمان تصویب و آغاز اجرای قانون مردمی‌سازی یارانه‌ها فراهم نبود، لذا اجرای طرح توزیع کالابرگ الکترونیک به گونه‌ای برنامه‌ریزی شد که در مرحله اجرای سراسری آن برای مردم مشکلی ایجاد نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->